SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt Fronten! Svar till: Fronten!

#37523
Manhood
Deltagare

LAST EDITED ON May-05-03 AT 10:07PM (GMT)
Jag måste ju faktist ta och skryta lite när jag läser detta =) I lördags plockade jag och Sigge ner hans front på exakt 12 min och 40 sek.(gav oss fan på o klara det under 15 min) Nu har vi iofs gjort det rätt så många ggr tidigare men vet man bara hur man ska göra så är det faktist en riktig baggis!

Kontakten till motorvärmaren är bara till o lossa längst bak i motorrummet, sen klipp av två st buntband som den sitter fast med, samt skruva loss en jordkabel som sitter i karossen. Därefter är det bara att dra ut den underifrån…

Börja med att plocka bort nätgrillen, använd en lite skruvmejsel att trycka ner de två spärrarna på vardera sida och dra sen snett uppåt för att få loss de nedre fästena. Ta därefter bort positionsljusena, då blottar sig två st skruvar som håller fast själva framlamporna sidleds, ta bort dom två plus två st på andra sidan mot mitten. Koppla bort kontakterna plus en jordkabel på vänstra ljuset, och då har ni av ljusena. Nu kan ni plocka bort 5 eller e det 6 st plastskruvar som är skruvade i en sorts plugg. Dessa sitter i ovankant på spoilern. därefter är den lös så långt…

Ta sen och gå in i innerskärmarna, 3 plastskruvar på varje sida, dra därefter ut innerskärmen och ta en skruv som sitter skruvad upp i skärmen (under innerskärmen)

kolla sen under bilen och då hittar ni två st skruvar till som sitter rätt så långt ut i sidorna…

Sen sitter det bara en skruv kvar, ungefär där nr skylten sitter. Bort med den sen är det bara till o dra rakt fram,koppla sen bort kontakterna till dimljus och blinkers, vips så är spoilern av!

Lycka till!
Mvh Anders