Varför bli medlem?

Som betalande medlem i Swedish Subaru Club erhåller du en rad fördelar:

 • Stöd klubbens möjligheter att fortsätta ge bra information via internet.
 • Stöd klubbens möjligheter att ordna fler roliga aktiviteter.
 • Medlemspris (lägre) och företräde på klubbarrangemang.
 • Rabatter hos leverantörer förbehålles betalande medlemmar.
 • Klubbmedel för regionala aktiviteter tillgängliggörs den region du tillhör.
 • Medlemskort skickas till din hemadress.
 • Rösträtt på årsmöte om bl a ekonomi och klubbens aktiviteter.

Aktivt medlemskap kostar 400 kr/år.

Medlemsansökan

SSC tar endast emot betalande medlemmar. Du kan bli medlem om du är ägare eller förare av en Subaru eller stödmedlem om du inte äger men är intresserad av Subaru. SSC kontrollerar alla inkommande medlemsansökningar cirka en gång varje månad. SSC skickar ut e-post efter varje godkännande, samt efter varje registrerad inbetalning. Ett bevis på medlemskap i form av ett medlemsmärke (och medlemskort om du är ny medlem) skickas ut kort efter registrerad inbetalning. Notera att det kan ta upp till en månad från ansökan till registrering av inbetalningen. Frågor skickas till styrelsen@subaruclub.se.

Hur gör jag?

Använd formuläret nedan för att registrera dina uppgifter. För att inte riskera att din ansökan underkänns, fyll i fullständiga och korrekta uppgifter! Om du har något speciellt du vill kommentera i anslutning till din anmälan så kan det göras via email till medlemskort@subaruclub.se. För att bli medlem i SSC och kunna ta del av information från styrelsen behöver du fylla i din e-postadress eftersom kommunikation från klubben endast sker elektroniskt och ej via vanlig post. Har du inte e-post kan du bli medlem ändå genom personlig kontakt med någon av de regionsansvariga eller genom att komma på någon av de klubbträffar vi anordnar.

Observera att uppgifterna kan användas för medlemskapsverifiering samt reklamutskick från ÅF, Subaru Nordic AB eller andra av klubben godkända samarbetspartners.

När ni har fyllt i och skickat in anmälan nedan kan medlemsavgiften på 400kr betalas in till klubbens Bankgiro 746-0256 eller till Swish 1233223583.
Ange samma namn som i ansökan.

Aktiv medlem

Aktiv medlem är den som har betalat årets medlemsavgift.

Passiv medlem

Du som en gång har varit aktiv medlem i klubben men har valt att inte betala årets medlemsavgift har kvar dina personuppgifter i klubbens register tills du åter igen betalar årsavgiften eller begär utträde ur klubben. Det betyder att den dagen du åter igen vill bli aktiv medlem i klubben så betalar du endast in årsavgiften. Du behöver med andra ord inte registrera dig igen (om vi inte har tagit bort dig tidigare på din begäran förstås).

Stödmedlem

För dig som inte är förare eller ägare men ändå intresserad av Subaru så finns möjligheten att bli stödmedlem. Obs! Som stödmedlem får du inte köra på klubbens förarträningsträffar med en bil som inte är av märket Subaru, endast förare av Subaru får köra på dessa. Detta betyder att om du har en kompis som är medlem och han/hon lånar ut sin bil till dig som är stödmedlem får du köra
  Om du har tappat bort ditt medlemskort eller om hunden har käkat upp det, hör av er till medlemskort@subaruclub.se och be om ett nytt. Avgift för borttappat kort är för närvarande 50 kr.

  För frågor rörande medlemskortet var vänlig skicka ett mail till medlemskort@subaruclub.se

  Nya medlemmar:
  För medlemskap och tillgång till rabatter, medlemskort och övriga klubbförmåner måste medlemsavgiften betalas. Betalas inte avgiften inom en månad tas nyregistrerade medlemsansökan bort! Observera att klubben inte skickar ut Bankgiro-blanketter.

  Efter det att inbetalningen har registrerats av medlemsansvarig eller kassör kommer ni att få e-post med medlemsnummer som en bekräftelse på att allt har gått bra! En tid därefter dyker ditt medlemskort upp i brevlådan.

  Arbetet i klubben sker ideellt och registreringar av betalningar sker cirka en gång per månad, ni kan följa arbetet på forumet i denna diskussionstråd.

  Gamla medlemmar:
  Medlemsavgiften betalas till klubbens Bankgiro 746-0256 eller till Swish 1233223583. OBS ange medlemsnummer samt årtalet inbetalningen avser på inbetalningskortet. Ange dessutom medlemmens namn. Avgiften för kommande år kan betalas från och med 1 oktober. För att klubben lättare ska kunna planera kommande års aktiviteter ser vi gärna att nästa års avgift betalas innan 31 december.

  OBS! Anges inte ditt medlemsnummer tolkas insättningen som gåva till SSC och återbetalas ej. Ingen information kommer att skickas när sådana inbetalningar sker. Läs mer i stadgorna för SSC i §15 och §16.

  Efter det att inbetalningen har registrerats av medlemsansvarig eller kassör kommer ni att få e-post med medlemsstatusinformation som en bekräftelse på att er inbetalning har tagits emot. En tid därefter dyker ditt medlemsmärke upp i brevlådan.

  Arbetet i klubben sker ideellt och registreringar av betalningar sker cirka en gång per månad, ni kan följa arbetet på forumet i denna diskussionstråd.