SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt Hjälp med av- och påmontering av bromsskivor (GBG området) Svar till: Hjälp med av- och påmontering av bromsskivor (GBG området)

#38159
Niklas
Deltagare

Det gick åt helvete kan vi säga.

Palla upp bilen gick fint tillslut. Få av däcken gick fint. Men sen började problemen när jag skulle få av bromsoken. Jag skruvade av den översta och understa 14mm bulten så oket skulle lossna men det gjorde det fan i heller. Såg på bilderna att oket inte såg ut som mitt så jag skruvade av de andra två där också satt. Då började bromsvätskan att droppa!!! Jag får panik och upptäcker att bultarna inte går i längre. Dropp dropp dropp på golvet och jag svär så det hörs över halva Göteborg. Till slut upptäcker jag att jag kan dra rätt okets två delar med en smal kruvmejsel och får i bultarna igen vilket medför att vätskan slutar droppa. Fan helvete och satan!

Vad har jag gjort för fel?

IT-människor skall ge fan i att pilla på fysiska saker!!! 😮

Det kanske skall rinna lite från bromsoken när man skruvar loss dem…eller inte. Vad vet jag. Vill ha hjälp, tröst och visdomsord från de som tyckte det var så himla enkelt att byta bromsar själv!

/A – nere av skiten med bilen!