SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt Köpa en sån där som ni åker… Svar till: Köpa en sån där som ni åker…

#37979
Fyhr
Deltagare

angående bagaget, jag åkte med min impreza upp till jönköping för att delta i dreamhack summer 2003. detta innebär att jag och två kompisar hade packning för 4 dagar, inklusive sovsäckar och liggunderlag, vars en dator! med skärm (dock platt skärm). detta blev visserligen ganska trångt och man fick ta det försiktigt i svängarna för att det var ungefär 5 millimeter mellan skärmkanten och bakdäcken… men det gick aldeles utmärkt!

angående ljudnivån, ska du köra långt nånsin så måste du nog ha en stereo, jag kunde inte tänka mig att köra utan. jag har magnex 2.5″ DP samt magnex slutburk som bullrar en del, men i farter upp till 120 är inte ljudnivån så skrämmande, klart kör man sedan saab 9-5 eller något så tror man inte den ens är igång i samma fart men som sagt, det går helt klart att leva med ljudnivån i imprezan det går även utmärkt att lyssna på musik i 140 utan steg (har visserligen utbytt CDspelare men det är inga kralliga grejjer, visst ljudkvaliten är inte den bästa på hög volym men man hör sången ivf)

jag anser imprezan vara en aldeles utmärkt busbil som även fungerar att packa lite i och åka en bit!