SSC Allmänt snack Allmänt småprat Fyfaan va gott…

Visar 16 inlägg (av 16 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #112018
    syke
    Blockerad

      [tips]När du ändå snackar om Åke Larssons bok måste jag bara slå ett slag för den underbara rödvinssåsen som finns däri. (Tror den serveras till en bit kött och en potatiskaka, som inte heller den går av för hackor =)Såsen tar en stund att göra (ska reduceras rätt hårt), men det är det värt. Jag och sambon brukar koka lite extra och frysa in i ”portionsbitar”. Perfekt att tina/värma när man har ont om tid men ändå vill ha nåt gudomligt gott till köttet![/tips]MVH//Koffe

      Ja, den är sjukt god! Vi gjorde den för första gången för ett par veckor sedan. Tror fortfarande vi har bitar av potatiskakan i frysen. Men jävlar vad dyr tryffelolja är. 🙂

      Finns även någon mer god rödvinssås. Antingen var den till hjortfilén eller så var det till den marinerade fläskfilén med chilidroppar, minns inte riktigt.

      Det är så mycket som är sjukt gott i den boken. 🙂

    Visar 16 inlägg (av 16 totalt)
    • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.