SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Motor kopplings problem

Visar 7 inlägg - 16 till 22 (av 22 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #48893
    skytiskapilen
    Deltagare

    Och du har provat detta?:

    “En klassiker. Prova att sätta taklampan(eeee?) i mittenläget, alltså så att innerbelysningen är på när någon dörr är öppen, då bör den lilla röda slockna när du stänger dörren. Så funkar det på min ivarjefall”

    Det är inget skämt!

    /Andreas
    http://www.computerpannen.com/cwm/contrib/sarge/Tire_anim.gif
    – RE 010? You bet! –

    #48903
    griml0ck
    Deltagare

    hehe k.. ska prova.. men jag hitta en NY bug nu.. dom slutar aldrig komma! Bright knappen har fastnat i PÅ läget.. verkar vara efter subaru varit o skruvat. Går inte att knäppa av den heller..

    // grim – siktar på att ha alla små fel som alla nånsin fått med sin gt innan 04

    http://www.student.hig.se/~kp01jvm/pics/imprezaGT-mini.jpg The red Shagaru Impreza of Gefle
    http://fullspeed.to/shagaru
    http://www.streetrace402.com

    #48895
    Mange
    Deltagare

    Har också lite små buggar i bilen. Min bright dog för några veckor sen. Men det fixade jag lätt genom att “slå” ovansidan på instrument panelen. Sen funkar inte min förarlampa som sitter i taket.

    /Mange

    #48904
    griml0ck
    Deltagare

    Bilen går iaf riktigt j*vla bra nu (trots lamp problem) så grimmen e nöjd 😉

    http://www.student.hig.se/~kp01jvm/pics/imprezaGT-mini.jpg The red Shagaru Impreza of Gefle
    http://fullspeed.to/shagaru
    http://www.streetrace402.com

    #48889
    ExOrdis
    Deltagare

    LAST EDITED ON Mar-12-03 AT 09:52PM (GMT)
    Denna tråd har alltså numera bytt från kopplingsproblem till problem med lampor. Var är webpolisen? 😉
    Jag vill bara flika in att lampor har konstruktiva brinntider och de flesta
    börjar nu få några år på nacken, så räkna med att få byta ut några stycken.

    #48888
    ExOrdis
    Deltagare

    Missljud från koppling + >http://www.streetrace402.com = ??? 😛

    #48887
    ExOrdis
    Deltagare

    LAST EDITED ON Feb-16-03 AT 05:00PM (GMT)
    Testa att byta kopplingsvätskan och se över justeringen av kopplingspedalstoppet. Kostar inte 11000:- och du kan bergis göra det själv.
    Om inte kopplingen slirar på högre växlar eller att det är svårt att koppla ur
    och problem att växla, ser inte jag några problem med tryckplattan eller lammellen utan snararare med manövreringen av hela paketet.
    Är det kanske värt ett försök först? 😉

    Mvh

    Kjell

Visar 7 inlägg - 16 till 22 (av 22 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.