SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt ABS Säkring…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #374
    Rooster
    Deltagare

    >Låter som att du har problem med någon av ABS-sensorerna som sitter
    >ute vid hjulen. Säkringen hjälper dig inte i detta fallet. Kontrollera
    >så att du inte har skador på något kablage. Om du använder
    >högtryckstvätt är det en god ide att koppla isär kontaktstyckena till
    >samtliga sensorer och spraya kontaktspray
    >i dom och därefter koppla ihop. När du sedan vrider på tändningen sker
    >en kontroll av samtliga sensorer och är allt ok ska ABS-lampan slockna
    >efter någon sekund.

    Jättetack, men nu undrar jag var exakt sitter kontaktstyckerna till
    sensorerna ???????????

    #37303
    ExOrdis
    Deltagare

    Låter som att du har problem med någon av ABS-sensorerna som sitter ute vid hjulen. Säkringen hjälper dig inte i detta fallet. Kontrollera så att du inte har skador på något kablage. Om du använder högtryckstvätt är det en god ide att koppla isär kontaktstyckena till samtliga sensorer och spraya kontaktspray
    i dom och därefter koppla ihop. När du sedan vrider på tändningen sker en kontroll av samtliga sensorer och är allt ok ska ABS-lampan slockna efter någon sekund.

    #37304
    ExOrdis
    Deltagare

    Mmmmm.

    Lokalisera sensorn i hjulcentrum och följ kabeln inåt mot bilen så hittar du kontaktstycket förr eller senare. 😉

    #37305
    Rooster
    Deltagare

    Nån som vet vilka säkringar jag måste ta bort för att abs lampan ska sluta
    lysa ???? Jag testade att ta bort nr 8 och 16 eller om det var 12, men det
    lös iallafall…../Ronny

    Ps , Den började lysa efter att jag bytt till sommarsulor..

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.