SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt Byta spolarmunstycke

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1023
  JeoG
  Deltagare

  Nu är det så att ett av mina spolarmunstycken på kofångaren fram har gått sönder. Undrar om man kan komma åt och byta det på något sätt utan att lyfta av hela kofångaren fram. Någon som har bytt munstycket och har tips på hur man går tillväga?

  Bifogar en liten bild på hur det ser ut.

  http://www.kartong.net/spolarmunstycke.jpg

  Edit: Var ute och kollade lite mer, är det så att själva spolarmunstycket sitter fast med ett metallclips eller liknande ifrån undersidan?. Går detta att komma åt om man skruvar bort dimljuset. ?. Bifogar en bild till:

  http://www.kartong.net/spolar2.jpg

  (Ursäkta kvalitén taget med mobilkameran)

  #41898
  SecretAgentMan
  Deltagare

  Det kommer gå absolut fortast att plocka av kofångarn’.

  Bort med lamporna (inte dimljusen) och grillen, främre halvan av innerskärmarna fram och plastsjoket under motorn så ger det sig självt.

  Det är busenkelt. 🙂

  /J

  #41901
  Niklas
  Deltagare

  Helt sjukt att man skall behöva ta av så mycket plast för att komma åt fästena för spolarna. Nästan så att man borde ta bort dem helt och fylla igen hålen bara för att… 🙂

  #41899
  JeoG
  Deltagare

  Låter somsagt omständigt med tanke på att man bara vill byta spolarmunstycket. Men så får det bli. Ska försöka hitta lite tid i helgen och riva fronten. Tack för infon!

  #41902
  Niklas
  Deltagare

  Passa på att montera dit en snygg läpp när du ändå har fronten av. 😉

  #41900
  JeoG
  Deltagare

  Sådär då var den bytt, började med att riva grillen och lamporna. Sen insåg jag att jag kanske kunde få in en hand genom blinkersen på kofångaren, och visst gick det. Tog inte många minuter att byta spolarmunstycket och sen var det bara att sätta ihop allt annat jag rev i onödan :(. Så om någon mer ska byta kan jag rekommendera att ta bort blinkersen och köra in handen där istället 🙂

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.