SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt el trubbel

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #571
  badlynx
  Deltagare

  Ingen som har lite tips

  MVH Jocke

  #38856
  SVARTEN
  Deltagare

  Du kan inte bara haft batteriet bortkopplat under 5 månader. Du måste ha gjort något annat också. Har du provat att ladda upp batteriet innan inkoppling;)

  Om du har kopplat in en annan ratt skall airbagen kopplas enklast bort via ett motstånd. Varför inte tutan fungerar borde vara trubbel med jorden alt. kontaktrullen som är paj. Pos.ljusen har jag inget vettigt svar på.

  /Christian

  #38858
  christopher
  Deltagare

  Det är inte bara parkeringslyset (en klassiker) so du kommit åt?
  /
  fraSSe

  #38859
  nisse
  Deltagare

  >Det är inte bara parkeringslyset (en klassiker) so du kommit
  >åt?
  >/
  >fraSSe
  precis! det som sitter mellan ratt och mätare…

  #38862
  badlynx
  Deltagare

  Jo, jag gjorde den klassikern med parkeringsljusknappen, det var den som var intryckt. Men jag har får fortfarande inte fram någon ström till tutan och jag hajjar inte byglingen till airbagen. Kan jag ha förstört nåt när jag bytte ratt? FINNS DET NÅN SOM KAN HJÄLPA MIG MED DETTA ? förutom detta så var det en så skön känsla att ta fram bilen och gasa lite, nu skall sparco stolarna in.

  MVH Jocke

  #38860
  nisse
  Deltagare

  tutan är ju bara två kablar? när man sammanför dom så ska det ju tuta!? annars är det väl bara att kolla upp kablaget! hade lite problem att få mitt nav å jorda…

  ang airbag lampan så är det bara att trycka dit motståndet och eltekjpa lite runt. Lyser lampan så ta upp det hela och se så att du har tryckt ner det ordentligt…glöm inte att nolla ecu:n så att lampan slocknar.

  #38857
  Manor
  Deltagare

  Tjenare Jocke !

  Det finns mycket info om hur man kan nolla ECU:n i forumet. Ett av sätten har du själv praktiserat genom att koppla ur batteriet ;). Det finns också några lösa kablar som kan kopplas ihop under rattstången, men som sagt mer info finns i forumet…du får göra en sökning.

  Lycka till / Mats N

  #38861
  badlynx
  Deltagare

  Kopplade på batteriet idag efter 5 månaders avställning och naturligtvis har jag fattat fel var och hur man byglar airbagen så lampan slocknar och tutan funkade inte heller + att positionsljusen lyser även om man “stänger av dem”.

  Vore tacksam om Ni som fattar bättre kan hjälpa mig.

  MVH Jocke

  #38863
  badlynx
  Deltagare

  Ok, Jag får försöka lite till imorgon men jag fattar inte hur man nollar Ecu. Hur göra.?

  Tacksam för ytterligare svar

  MVH Jocke

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.