• Detta ämne har 10 svar, 2,315 deltagare, och uppdaterades senast för 3 år sedan av cecce.
Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #241
    mangep
    Deltagare

    Mitt halvljus har slutat fungera. har kollat säkringarna och lamporna men allt är helt. helljuset fungerar men halvljuset är helt dött.

    behöver hjälp snabbt..

    nån som har råkat ut för samma problem?

    /Mange

    #36441
    Aquila
    Deltagare

    Tjena Mange
    Kan du inte köra med dimljuset, eller kommer farbror blår tycka illa om det oxå??
    BTW, kolla sladdar oxå, kanske är en ekorre som vart frammme…
    Aquila Without Wheels

    #36440
    mangep
    Deltagare

    Ska kolla det idag.. det är säkert relät som har pajat

    tycker det är konstig att både h & v har slutat fungera

    /Mange

    #36439
    Manor
    Deltagare

    >Mitt halvljus har slutat fungera. har kollat säkringarna och lamporna
    >men allt är helt. helljuset fungerar men halvljuset är helt dött.
    >
    >behöver hjälp snabbt..
    >
    >nån som har råkat ut för samma problem?
    >
    >
    >/Mange

    Hej Mange !

    Har du testat att byta åtminstone en av glödlamporna, för att se om det fungerar? En visuell kontroll av glödlamporna ger inte alltid hela sanningen.

    mvh Mats N

    #36445
    cecce
    Deltagare

    Hej Mangep. Hittade du problemet? Jag fick samma problem på min bil här om dagen. Halvljuset började blinka och sen har det funkat då och då för att helt lägga av igår. Börjar nog rota i det i helgen, men tänkte att du kanske kan peka mig i rätt riktning så att säga.

    #36443
    Simon.x
    Deltagare

    Hej Mangep. Hittade du problemet? Jag fick samma problem på min bil här om dagen. Halvljuset började blinka och sen har det funkat då och då för att helt lägga av igår. Börjar nog rota i det i helgen, men tänkte att du kanske kan peka mig i rätt riktning så att säga.

    Hej

    Den användare du har citerat har inte vart aktiv på bra länge denna tråden startades 2002 Nu är det 2018

    //Simon

    #36446
    cecce
    Deltagare

    Hej

    Den användare du har citerat har inte vart aktiv på bra länge denna tråden startades 2002 Nu är det 2018

    //Simon

    Tack Simon, jag såg det, så det var lite av ett “långskott”, men man söker ju alltid på liknande frågor först… 🙂
    Trevlig helg!
    /cecce

    #36447
    Subaru_Danne
    Deltagare

    Måste vara värsta trådlyftet jag sett 😉

    #36442
    Igge
    Deltagare

    Måste vara värsta trådlyftet jag sett 😉

    Måste ju ändå uppskatta ironin när du lyfter en 3-4 månader gammal tråd för att bara säga det

    #36448
    Subaru_Danne
    Deltagare

    Måste ju ändå uppskatta ironin när du lyfter en 3-4 månader gammal tråd för att bara säga det

    #36444
    cecce
    Deltagare

    Eftersom denna tråd verkar ha vaknat till liv så berättar jag att problemet visade sig vara en bränd kontakt/kopplingsplint under kåpan mellan ratten och instrumentbrädan. Jag tryckte ihop stiften efter att ha smort på vaselin (tips från en bilelektriker) och det har sedan funkat i flera månader. Nu uppstod felet igen ganska nyligen och jag gjorde om proceduren, men behöver nog en ny kontakt/koppling. Någon som har en reservdelsbil (Impreza -99) utan automatiskt halvljus?

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.