Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5983
  Stoffe
  Deltagare

   I morse när man kom ut och skulle ta kärran till jobbet upptäckte jag att vingen var borta ! Både bakluckan, sidoskärmarna (på båda sidor) och kofångarn är kraftigt repade och tillbucklade… Hade jag sett när det hände (eller om larmet hade gått) hade tjuven dött. Just nu är jag så förbannad att jag skakar.

   Hur som helst är en Pro Drive vinge beställd, men jag skulle få vänta c:a två månader innan den skulle levereras från England.

   Finns det något bra sätt att skydda bilen (läs vingen) mot dessa dårar som inte kan hålla reda på vad som är mitt och ditt ? Om jag får se någon gammal rutten Volvo 240 eller BMW 318 med en Impreza-vinge kommer den snabbt att avlägsnas från bilen. En Prodrive-vinge kostar mindre än en orginal, så som jag ser det måste så gott som alla impreza (orginal) vingar som sitter på andra bilar än Imprezor vara stulna.

   Min ProDrive vinge skall definitivt stöldskyddas innan den monteras på pärlan, och sen blir det väl att sitta vakt på nätterna med en hagelbrakare i beredskap.

   Mvh Besviken Stoffe

   #76502
   OzO
   Deltagare

    x( GRRR x(

    Problemet med vingarna… nej, problemet är att alla som vandaliserar/snor är p*ckon! Men orginalvingen sitter relativt löst med sina två bultar (allt enligt reglerna för säkra vingar eller nåt).

    Jag “stöldmärkte” min vinge. Utan att avslöja för mycket så finns följande lösningar: svart penna, lödkolv, riktigt larm så om det rycks i den så tjuter det! 😀

    Just nu sitter min (ej orginal) vinge med 4 bultar, två fram, så det kanske blir svårare att rycka vem vet…

    Tror tyvärr att man kan beställa en orginalvinge från lokala subbahandlaren utan att äga en så det hjälper nog inte att misstänka alla man ser på stan… fast man kan nog dra vissa slutsatser när man ser vissa bilar… dock som sagt bevis…

    Kanske skulle göra som med P1 lamporna (eller var det spoilern fram)? Nåja, man måste visa ett chassinummer för att få beställa!

    …fast nu när jag läser om mitt inlägg så kommer jag också nita killen om jag ser honom som har satt mina orginalfälgar på sin icke-Impreza även om som sagt man kan beställa från Subaru utan att äga!
    ______________________________________________
    http://bbs.impreza.nu/dcforum/Images/ssi/fireskull.gif The Blue Pile of…

    #76503
    meshwolf
    Deltagare

     Min vinge sitter med 12 bultar. Får dom loss den så har dom förtjänat den (plus 2 månader på akuten)…

     Kanske dags att dra igång någon slags impreza-maffia?

     /Pärra

     #76506
     Subbarist
     Deltagare

      Impreza maffian låter fint… som tur eller det vetefan så har man ju bara liten prutt vinge på min… ser lite mesigt ut… men det är inte så stöldbegärligt…

      #76505
      Raffe
      Deltagare

       LAST EDITED ON Feb-22-02 AT 03:20PM (GMT)
       eller så kopplar men strömmen från ev. elskåp genom vingen…:D

       Lär ju bli en rejäl kyss!!!:o

       #76504
       Red
       Deltagare

        Impreza-maffia är ingen dum idé!!

        Min bil blev vandaliserad förra veckan, någon J*vligt feg person gick runt och rispade bilen från ena sidan till andra, Fy f*an vad trött man blir! 2500:- fattigare, avundsjukan = Sveriges folksjukdom Nr.1! Det enda som var “Bra” är att de lämnade 22b-vingen ifred, vissa saker är heliga!

        Någon som har en prisuppgift på lackering av de fula plastlisterna!?
        (Skulle få betala 2500 + moms hos min Sub lack-verkstad, de brukar ha bra priser annars med detta 🙁

        *Red*

        #76507
        TommyA
        Deltagare

         Jag har faktiskt sålt min orginal vinge till en Kadett ägare.
         Så den stackarn behöver ni ju inte hänga.

         Jag funderar på att limma fast rakblad i framkant på min nya vinge så om de försöker rycka den så behåller jag deras fingrar!!

         //T

        Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
        • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.