SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt Knocklink-bekymmer

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #1375
    LegacyLarsa
    Moderator

    Det är så att jag lött om min, då jag behövde längre kablar, dock lyser den röda(och den gröna längst ner) när tändningen slås på. den längst ner ska ju lysa men inte den andra.
    Någon som kan komma åt sin lätt, och skruva den den och ta ett kort på kretskortet vore tacksamt. Då jag själv monterat den lite knepigt..

    http://www.linkecu.com/products/productspageimages/knocklinkphoto

    /Lars

    #44562
    Niklas
    Deltagare

    Hör av dig om en vecka om du inte fått hjälp så får jag väl dra av min från tejpen där den sitter fast.

    #44555
    syke
    Deltagare

    Jag tror jag har bilder på kretskortet hemma, kollar så fort jag kommit hem..

    #44556
    syke
    Deltagare

    Asch, jag har tagit bort dom..

    #44561
    .zip
    Deltagare

    Jag ska ta och pyssla lite med min knocklink, och förhoppningsvis innan helgen.
    Ska se till att ta lite kort när jag ändå håller på.

    //.zip

    #44558
    LegacyLarsa
    Moderator

    Tack för att ni ville ställa upp, men jag har löst det, tog även lite bilder på det, och felet var SBS-betonat.. 😉

    /Lars

    #44563
    Niklas
    Deltagare

    Tack för att ni ville ställa upp, men jag har löst det, tog även lite bilder på det, och felet var SBS-betonat.. ;-)/Lars

    Det utgick vi från direkt. 😉

    Föresten, varför löda om för att förlänga sladdarna, varför inte göra en skarvning och minimera risken för problem? Eller du är för fin för sånt? 🙂

    #44560
    Pasi_k
    Deltagare

    Tack för att ni ville ställa upp, men jag har löst det, tog även lite bilder på det, och felet var SBS-betonat.. ;-)/Lars

    Det utgick vi från direkt. ;)Föresten, varför löda om för att förlänga sladdarna, varför inte göra en skarvning och minimera risken för problem? Eller du är för fin för sånt? 🙂

    Just tvärtimot.
    Man löddar för att slippa risken för problem.. 😛

    #44564
    Niklas
    Deltagare

    Ja, det märkte vi hur bra det gick.

    #44557
    SecretAgentMan
    Deltagare

    Hörru fläppoäljen 😀 klart man löder om det skall bli riktigt bra, lödning och krympslang är a och o om det skall bli stabilt. 🙂

    Men löder man fel så är det ju inte lödningen i sig som är problemet. 😉

    /J

    #44559
    LegacyLarsa
    Moderator

    Så här blev monteringen av härligheten..

    http://www.impreza.nu/ssi2/expo/albums/Knocklink/DSC_0087.jpg

    Och här har vi SBS-problemet, distansen som satt imellan kablarna var tyvärr(såhär i efterhand) för kort, och kretskortet hade mosat in i kablarna, tejpen till höger tillkom efteråt, och nu fungerar allt som det ska.

    http://www.impreza.nu/ssi2/expo/albums/Knocklink/DSC_0086.jpg

    http://www.impreza.nu/ssi2/expo/albums/Knocklink/DSC_0083.jpg

    Bilder på kretskortet finns i mitt album(298)längst bak.
    /Lars

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.