SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt Krångel igen!!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #874
    RXY430
    Deltagare

    För att börja från början så har jag haft bilen sen den 17 juni 2003 då hade den gått ca 5400 mil, och nu i dagarna har den gått ca 8500 mil. Senare samma sommar som jag köpte bilen så var den helt stendöd vid ett tillfälle, öppnar huven och drar och kollar lite. Upptäcker att en sladd till batteriet inte sitter alls bra. Skruvar åt sladden och bilen spinner igång som om inget hade hänt. Och nu nyligen så har en av baklamporna gått sönder. 🙂

    Säga vad man vill om “riskokare”. Har haft bilen som bruksbil och busbil i över 2 år och detta är det enda som har krånglat. Iofs så har det blivit ett par kronor spenderade på olja och oljefilter, samt lite andra slitage delar.

    Kvaliten har iaf varit högsta möjlig på min bil, tror jag iaf. Tyvärr verkar det inte som om alla har samma “tur” som jag med imprezan. :7

    Kände att jag ville dela med mig av denna infon till alla er andra som förhoppningsvis har lika roligt med era bilar.

    PS: Är det bara jag som väntar på att dra på de dubbade sulorna till bilen??:9

    #40995
    FeA
    Deltagare

    Oh jäklar, du fick mej nästan att brusa upp där ett tag 😉
    Trodde först på allvar att du verkligen gnällde över en trasig lampa! 😀
    Kul att bilen funkar klockrent för fler än mej (peppa peppa).

    Vinter, vallar, is och fulldubb? Nää, jag längtar knappt nå… 😉

    /FeA

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.