Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #2030
    TommyA
    Deltagare

    Det är ju ofta snack om att Lambdan blir för varm när man har kört ett tag så att man inte kan lita riktigt på Lambda linken.

    Är detta ett allmänt lambda problem eller är det original lambdan som inte hänger med.

    Jag har min lambda bortmonterad just nu, ska man passa på att byta till en värre dito eller kommer problemen kvarstå?

    //T

    http://www.blyfot.nu

    #48717
    SecretAgentMan
    Deltagare

    Det är ett problem som gäller för alla smalbandare…det går att montera den längre ned på downpipen, alt fp ut sonden en bit från avgasflödet…

    Det du skall ha om det skall filas ordentligt är en bredbandslambda i slutröret (dyrt) – jag har siktat på det ett tag, men det kommer alltid något dyrt i vägen.

    Men vet man om begränsningen är det ju bara att köra en snabb repa, och studera loggarna medans det kallnar. 🙂

    /J

    Subaru – The Beauty of All Wheel Drive
    Banträffsansvarig SSI
    12,7@177 – Gelleråsen 1.21 – under 1.20 2003?

    #48718
    TommyA
    Deltagare

    Som det är nu så har jag 4st ställen att montera lambdan. Grenröret, linkpipen, precis bakom turbon, (Där den sitter nu) och längre ner på dp´n. Efter katen.
    Kanske ska sikta på att flytta ner den en bit.
    Men om det inte ger några klara fördelar så struntar jag i det.

    //T

    http://www.blyfot.nu

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.