Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1262
  killer
  Deltagare

  Tjena

  Det här skrevs för ganska länge sen på detta forum.

  “Tja.

  Har ett problem med min GT.
  När jag kör igenom en vattenpöl eller vattenspår i vägen så får jag en fruktansvärd obalans i bilen. Känns som det kommer bakifrån bilen men inte helt säker på det.

  Har kollat däck och allt annat för att var på den säkra sidan men dom var perfekt balanserade. Problemet är ju det att obalansen endast kommer när jag kör igenom vatten och sen hänger det kvar ett tag.

  Det är inte som vanlig obalans vid typ 100km/h utan den här kommer i 90km/h och blir värre ju lägre hastighet man har. Sen när man kommer under ca 45km/h så försvinner obalansen.

  Om jag stannar helt så kan obalansen ibland försvinna för att sedan komma igen när jag kör igenom en vattenpöl. Otroligt irriterande.

  Någon som har haft eller har samma eller liknande problem och vet eller har nån aning om vad det kan var som är fel? Jag blir nog tokig.

  Tänkte ett tag att det kunde var bromsdamm i handbromstrummorna bak som vid kontakt med vatten la sig på en sida och skapade obalans. Kanske kan vara så, har inte hunnit plocka ner bromsarna och kollat.

  Tacksam för tips och idéer om vad som kan orsaka detta något skumma problem.”

  Nu är det så att jag upplevde samma problem igår när det regnade. Eftersom att killen aldrig fick nått svar så tänkte jag kolla ifall det är nån nu som har nån ide om vad det kan vara för fel? Har för tillfället inga centreringsringar till fälgarna. Ska kolla ikväll om det kan vara felet.

  Tacksam för svar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.