SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt Olika stolar i WRX -02

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #979
  sikis
  Deltagare

  Har kikat runt ltie och är på jakt efter en WRX -01 eller -02 men nu verkar jag ha fastnat på de att de ser ut som om de finns 2 olika stolar.. har sett olika modeller på så väll 01 som 02 orna.. lätt förklarat så är ena stolen typp yhelrygg ända upp till och med nackstödet. och även en hel dyna så att säga.. den andra modellen har ett nackstöd som verkar gå och skjustera och öven en söm elelr delning i framkant på sittdynan… nån som kan hjälpa mig här. båda typerna av stolar verkar ha samma anordning för skjustering på sidan om å så vidare.?

  En nybörjare som letar efter en WRX -01 eller -02 att köpa!

  #41624
  johboy01
  Deltagare

  japp finns 2 olika “säten” den du menar man kan ställa in är det “vanliga” sätet, sen finns det ett sportigare säte där nackstödet hänger med ryggstödet ända upp, (eller det är typ inget riktigt nackstöd), det sistnämnda sätet är i mitt mycket mycket skönare då man sitter som gjuten i kurvorna i den, och sätet är mycket snyggare! det går typ upp ända till taket

  jag har förresten en wrx 01 till salu om du är intresserad

  /Johan

  #41626
  sikis
  Deltagare

  japp finns 2 olika “säten” den du menar man kan ställa in är det “vanliga” sätet, sen finns det ett sportigare säte där nackstödet hänger med ryggstödet ända upp, (eller det är typ inget riktigt nackstöd), det sistnämnda sätet är i mitt mycket mycket skönare då man sitter som gjuten i kurvorna i den, och sätet är mycket snyggare! det går typ upp ända till taketjag har förresten en wrx 01 till salu om du är intresserad/Johan

  Ahaa.. jo jag är intresserad av 01 an… vad är de fär någon: färg mil säten kaross modell.. ja och lite mer… maila nån bild om du har det och lite mer info och vad du hade tänkt dig i pris typ.

  MVH
  Fredrik Sundvall
  sikis@bredband.net

  #41625
  johboy01
  Deltagare

  bilen har det “rätta” stuket… dvs sportiga sätena, orginal STI vingen, OZ racing 17″ på vinterdäck samt Rota Tarmac 18″ på sommar, bilen har gått ca 6500mil och är omlackerad 15feb 2006 pga skadegörelse.

  grymt fräsch bil för övrigt, tar hand om den som de flesta ssi medlemmar gör med sina älsklingar 🙂

  bilder kan du se på länken till blocket annonsen (priset går att diskutera om du hittar fel på bilen… och jag tar gärna byten)
  http://www.blocket.se/vi/7235448.htm?ca=8_s

  /Johan

  #41623
  Davve
  Deltagare

  Kan säga att den WRX som har inställbart nackstöd är till 99% import från t.ex Tyskland.

  Sv. sålda WRX´er har dom skålade utan inst. nackskydd..

  Kan bara säga att johboy01´s WRX är mycket fin.. kolla in den.

  Lycka till!

  #41627
  sikis
  Deltagare

  Jo fin verkar den vara.. men den ligger i överkant i pris vad jag är villig att betala… eller överkant… rätt mycekt över…men läcker är den!

  #41622
  Robban25
  Deltagare

  Måste bara flika in att även de “vanliga” stolarna är mycket sköna.
  Visst är sportstolarna snyggare, men skålningen på de vanliga stolarna är riktigt bra.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.