SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Motor Problem efter motortvätt

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #1879
    Raffe
    Deltagare

    Kolla alla kontakter och smörj med fuktdrivande medel (5-56), sedan kan du nollställa engine check lampan tror jag, någon som vet?

    /Raffe
    En person som inte har något i sitt liv som han skulle kunna dö för har ingen rätt att leva.

    #47545
    Phoenix
    Deltagare

    det låter nästan som om luftmängdsmätaren tagit stryk 🙁

    #47546
    Raffe
    Deltagare

    Det är väl bara att kortsluta dom två svarta kablarna under instrumentbrädan 2 långa och två korta blink = LMM.

    /Raffe
    En person som inte har något i sitt liv som han skulle kunna dö för har ingen rätt att leva.

    #47549
    BaDaniel
    Deltagare

    Vilka kablar och vart kommer det att blinka?

    Tack på förhand!

    Mvh Daniel

    #47547
    Raffe
    Deltagare

    Jag har inte gjort det själv men samma grej har kommit upp en gång tidigare och då var det LMM:n som hade pajat, jag vet att det finns folk som vet vilka sladdar det är…SAM eller nån….kommer ihåg att Evildead gjorde detta….

    /Raffe
    En person som inte har något i sitt liv som han skulle kunna dö för har ingen rätt att leva.

    #47550
    BaDaniel
    Deltagare

    Bilen bestämde sig för att sköta sig exemplariskt idag men jag ska snart ut och åka lite till så vi får väl se…

    Tackar Ordis för den snabba hjälpen, utan Deltadaschen hade jag fått spruta hela motorn med 5-56 i stället för bara knacksensorn…

    Mvh Daniel

    Ps: Ordis, passar fjäderbensstaget?

    #47542
    ExOrdis
    Deltagare

    >Vilka kablar och vart kommer det att blinka?
    >
    >Tack på förhand!
    >
    >Mvh Daniel

    http://www.batauto.com/Subaru.html

    Ut och kolla genast!!

    Ses på åsen.

    #47543
    ExOrdis
    Deltagare

    Jahapp, det var den knäppaste knacksensor jag stött på…
    Fungerar ibland, åhh vad kul med intermittenta fel. NOT! x(
    Läge att byta ut den + eventuellt kablage snarast.

    /K

    #47544
    ExOrdis
    Deltagare

    Andreas tog det i sin bil, det saknades! 😉

    Jag PM:ade dig Andreas tel.

    Du Daniel, en fundering, vet du om det staget passar i bak?
    Det skulle vara intressant….

    Kjell med “rallybucklad” högersida.

    #47548
    BaDaniel
    Deltagare

    Gjorde imprezan blank och fin idag, både innvändigt, utvändigt + en försiktig motortvätt.

    Först var det inga problem men efter varmkörningen när jag ska kliva på lite mer händer det i stort sett ingenting, lite hack, hack och sen kommer den ganska långsamt.
    Kör försiktigt hemmåt när check engine lampan plötsligt blinkar till för att senare börja lysa konstant.

    Ngn som har en idé om vad som kan ha hänt?

    Det känns som att den missar en burk under acceleration men får det kontrollampan att lysa?

    Mvh Daniel

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.