SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt Problem med fönsterhissen..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #806
  Sso
  Deltagare

  Fönsterhissen i förardörren funkar inte riktigt som den ska, främre delen av rutan åker int eupp så långt som den ska, så rutan blir att luta o jag får ett glapp melan bak-kanten på rutan o B-stolpen där det drar friskt. Gör ingen skillnad om jag har dörren öppen eller stängd när jag hissar upp rutan, det blir snett ändå. Lösningen hittills är att jag tar tag i rutan o manuellt drar den upp till ett läge som den borde ha, vilket ju inte är helt optimalt..
  Nån som har haft samma problem o har nån lösning att rekommendera?

  /Stefan

  #40553
  jraberg
  Deltagare
  #40554
  Lt Dan
  Deltagare

  Fönsterhissen i förardörren funkar inte riktigt som den ska, främre delen av rutan åker int eupp så långt som den ska, så rutan blir att luta o jag får ett glapp melan bak-kanten på rutan o B-stolpen där det drar friskt. Gör ingen skillnad om jag har dörren öppen eller stängd när jag hissar upp rutan, det blir snett ändå. Lösningen hittills är att jag tar tag i rutan o manuellt drar den upp till ett läge som den borde ha, vilket ju inte är helt optimalt..Nån som har haft samma problem o har nån lösning att rekommendera?/Stefan

  Jag skulle plocka bort dörrinsidan och kika. Infästningarna till elhiss/rutan är i klenaste laget. Kanske nån sådan som är uppslagen så hela paketet sitter lite snett!?

  Mvh Dan

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.