SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt svajande laddtruck ?

  • Detta ämne har 2 svar, 1,079 deltagare, och uppdaterades senast för 18 år sedan av vidigsson.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #443
    vidigsson
    Deltagare

    jag har lite konstigt laddtryck.
    de satt en liknande sån dawes device ( om de är en sån som man kan ställa laddtrycket på med en skruv i motorutrymmet ?)

    men jag skulle ha ut en ny generator på garantin och tog bort den för att de inte skulle se ut som man pillat för mycket.

    Efter jag tagit bort de så laddade bilen mindre. jag satte i en laddtrycks mätare och bilen laddade knappt 0,6 bar. jag servade bilen och subaru satte upp laddtrycket till mig så de blev ca 1,3 men då svajar laddtrycket fram och tillbaka mellan 0,8 och 1,3. så nu har jag de på 1 bar och de svajar knapp nu.(går upp 1.1 och ner till 0,9 och stannar där.

    Varför ? gör den så. subaru sa ett de va min blitz dump som gjorde de ? att de inte klarade och släppte ut lite. men den är ganska hård och borde klara i alla fall 2 bar.

    hjälper de och sätta tillbaka min sån som jag sjustera laddtrycket med ? och hur rengör man solonoiden ? jmr racing sa att jag skulle göra de.

    lite goda råd skulle sitta fint om ni orkat läsa min text.
    mvh patrik

    #37945
    skytiskapilen
    Deltagare

    Du har en hel del sådana frågor besvarade om du söker i forumet.

    Ett kort svar, sätt tillbaka Dawes Device och håll den ren. Om du misstänker att dumpen inte fungerar som den ska, byt till orginal eller en återcirkulerande som fungerar.

    #37946
    Nurka
    Deltagare

    Och “cross-posta” gärna inte.. Posta bara direkt i rätt del istället.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Ämnet ”svajande laddtruck ?” är stängt för nya svar.