SSC Modellspecifikt Impreza / STI Racing / BRZ Allmänt trasig sidospegel.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 15 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #968
  nyll1
  Deltagare

  Någon har knäckt min vänstra sidospegel (eller ett fult ansikte som speglat sig i den..). Det är alltså bara glaset som e knäckt, något man fixar själv eller är det mycket bök? GT 00:a.

  mvh,
  nyll1

  ;(

  #41546
  Blocken
  Deltagare

  Ett halvnytt glas finns säkert på skroten, byter gör man själv 🙂

  /Black

  Min STi

  #41550
  nyll1
  Deltagare

  skulle spegeln från en ´98 passa utan strul på en 00:a?

  //
  Daniel

  #41544
  SecretAgentMan
  Deltagare

  00:an har lackat skal, det har inte de äldre modellerna…jag skulle kanske ta en enklare väg ut, försök få en glasmästare att snida till ett nytt glas och fäst med elak dubbelhäftande tejp (finns speciell tejp till badrumsspeglar att handla på välsorterade bygghandlare).

  /J

  #41551
  nyll1
  Deltagare

  00:an har lackat skal, det har inte de äldre modellerna…jag skulle kanske ta en enklare väg ut, försök få en glasmästare att snida till ett nytt glas och fäst med elak dubbelhäftande tejp (finns speciell tejp till badrumsspeglar att handla på välsorterade bygghandlare)./J

  Om jag förstod rätt så skiljer sig spegeln (alltså bara glaset) från de tidigare modellerna. Kåpan är det inget fel på, bara spegeln/glaset som det är en spricka i.

  //
  Daniel ;(

  #41548
  moken
  Deltagare

  Jag som är lite jävig i frågan just nu tolkar sam:s svar som så att glaset från 98an passar i huset till 00an eftersom allt är detsamma förutom att 00an har lackat hus.

  //Patrik som vill få ner minustecknet för kopplingsbyte från 10500 till 10250kr ;(

  #41552
  nyll1
  Deltagare

  Ingen vore lyckligare än jag!

  /Daniel

  #41553
  nyll1
  Deltagare

  Om jag förstod rätt så skiljer sig “inte” spegeln (alltså glaset) från de tidigare modellerna. Kåpan är det inget fel på, bara spegeln/glaset som det är en spricka i.

  //Daniel
  😉

  #41547
  Manor
  Deltagare

  Om jag förstod rätt så skiljer sig “inte” spegeln (alltså glaset) från de tidigare modellerna. Kåpan är det inget fel på, bara spegeln/glaset som det är en spricka i. //Daniel 😉

  Tyvärr så vet jag inte om speglarna ser likadana ut på 98:an och 00:an, men jag vet att men med mycket försiktighet kan få loss spegelglaset. Det sitter original med dubbelhäftande tejp på något/några ställen (inte på hela ytan) och är inklämd under en plast/gummilist på spegeln. Det gick hyfsat lätt att pilla bort den om man värmde listen något med en värmepistol (typ), och det kanske även fungerar utan värme.

  mvh Mats N

  #41545
  SecretAgentMan
  Deltagare

  Jag är heller inte säker, Subaru ändrar inte på detaljer i onödan, men man vet aldrig…kolla om det inte bara går att byta glaset lite geschwinnt.

  /J

  #41554
  nyll1
  Deltagare

  Lämnade in det till glasmästarn som fila till en ny spegel och dubbeltejpade den på den trasiga. Blev sådär då orginalspegeln är konvex, tappade en del av synfältet. Blir nog till att byta ordentligt! x(

  #41549
  alrik
  Deltagare

  Böt glaset på min GT-00:a när jag hade den. Att ta bort glaset och sätta dit ett nytt görs ganska lätt med en fin skruvmejsel och värme som Mats sa. Fungerar även utan värme men då får man iaktaga yttersta försiktigthet för att inte “smula” sönder kanten på spegeln.

  Glas Vä Backspegel kostar 190kr på Subaruaffären.

  /Mikael

  #41555
  nyll1
  Deltagare

  ah, tackar! bara att sladda till subaruaffärn så jag får ordning på’t! 🙂

  #41557
  Niklas
  Deltagare

  Varför provar man inte att ringa lokala Subaru-verkstan innan man gör ett stort problem av allting? 😉

  #41556
  nyll1
  Deltagare

  Varför provar man inte att ringa lokala Subaru-verkstan innan man gör ett stort problem av allting? 😉

  Helt riktigt, men perfekt sätt för andra att slippa göra om samma misstag som mig! 🙂

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 15 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.